جزوه تایپ شده فرمولاسیون مواد غذایی

دانلود فایل

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

جزوه فرمولاسیون مواد غذایی

دانلود خلاصه درس فرمولاسیون مواد غذایی

مشوق جزوه فرمولاسیون مواد غذایی
بازار فزاینده ای برای فرمولاسیون مواد غذایی باکتریایی زنده ، به ویژه پروبیوتیک ها و کشت های اولیه وجود دارد. به طور معمول این فرمول ها با انجماد و خشک شدن در یخ ، که روش های خشک کنندگی بسیار انرژی زا هستند ، تثبیت می شوند. فرآیند خشک کردن اسپری بسیار کارآمد در حال حاضر امکان پذیر نیست زیرا بقای باکتریها در طی خشک شدن با اسپری و ذخیره سازی بعدی محدود است.

هدف، واقعگرایانه دانلود خلاصه درس فرمولاسیون مواد غذایی
هدف این پروژه توسعه یک رویه تثبیت کننده جدید است که اجازه می دهد خشک شدن با اسپری از فرمول های زنده باکتری بدون از دست دادن زیاد زنده ماندن باکتری ها باشد. نه تنها با جایگزینی خشک کردن یخ با خشک کردن با اسپری با صرفه جویی در مصرف انرژی ، صرفه جویی عمده ای در مصرف انرژی حاصل می شود ، بلکه با جلوگیری از حمل و نقل و نگهداری در یخچال ، صرفه جویی عمده ای در انرژی در زنجیره تامین صورت می گیرد. جزوه فرمولاسیون مواد غذایی

فعالیت ها دانلود خلاصه درس فرمولاسیون مواد غذایی
روش های آزمایشی برای ارزیابی یکپارچه رویکرد جدید باعث می شود که باکتری ها نسبت به شرایط خشک شدن با اسپری مقاوم تر شوند ، که شامل آزمایش های تثبیت و خشک کردن اسپری در مقیاس کوچک است. مدل های جنبشی ساخته می شوند که بقا را در طی پیش کشت ، تثبیت ، خشک کردن و ذخیره سازی پس از آن توصیف می کنند. به طور خاص ، اثربخشی روش جدید تثبیت با بررسی تأثیر شرایط عملیاتی بر تثبیت کارآمد و بدون از دست دادن قدرت ، بررسی و بهینه می شود. پس از آن سلولهای تثبیت شده برای مقاومت در برابر خشک شدن و ذخیره سازی محک خواهند شد. به زنده ماندن از چند منظر پرداخته خواهد شد ، به عنوان مثال یکپارچگی و رفتار تکثیر غشای سلولی. مقیاس پذیری استراتژی پیشنهادی با ایجاد یک طرح مقیاس بندی مفهومی و ابزارهای مدل سازی پیش بینی رهنمودهای بهینه ارائه می شود که حداکثر بقا را در کمترین مصرف انرژی در زنجیره پردازش ارائه دهد.

قابل اجرا بودن دانلود خلاصه درس فرمولاسیون مواد غذایی جزوه فرمولاسیون مواد غذایی
این پروژه با معرفی خشک کردن با اسپری کارآمدتر (۴۰٪ مصرف انرژی کمتر به ازای هر کیلوگرم آب تبخیر شده و ۱۰ برابر کمتر از کل هزینه در مقایسه با خشک کردن یخ زده) و جلوگیری از نیاز به یک مسیر عمده صرفه جویی در انرژی برای ایجاد ثبات در فرمولاسیون های زنده باکتریایی فراهم می کند. حمل و نقل در یخچال. علاوه بر این ، در دسترس بودن مواد تشکیل دهنده خشک باکتریایی ، امکان تولید محصولات جدید با افزایش ماندگاری را افزایش داده و در نتیجه سود و سهم بازار را در بازار سریع رشد پروبیوتیک ها و شیر خشک برای مصرف کنندگان نهایی صنعتی درگیر افزایش می دهد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *