جزوه تایپ شده صنایع فرآورده های گوشتی

دانلود فایل

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

جزوه صنایع فرآورده های گوشتی

دانلود خلاصه درس صنایع فرآورده های گوشتی
پرش به ناوبریپرش به جستجو
صنعت گوشت هستند افراد و شرکت ها در مدرن درگیر صنعتی دام کشاورزی برای تولید، بسته بندی ، نگهداری و بازاریابی از گوشت (در مقابل لبنی محصولات، پشم ، و غیره). در اقتصاد ، صنعت گوشت تلفیقی از فعالیتهای اولیه (کشاورزی) و ثانویه (صنعت) است و توصیف آن صرفاً از نظر هر یک از آنها دشوار است. بخش عمده ای از صنعت گوشت ، صنعت بسته بندی گوشت است – بخشی که کشتار را کنترل می کند، فرآوری ، بسته بندی و توزیع حیواناتی مانند طیور ، گاو ، خوک ، گوسفند و سایر دام ها.

بخش عمده ای از شاخه های گوشتی در حال رشد [۱] در صنایع غذایی شامل دامپروری فشرده ای است که در آن دام ها تقریباً به طور کامل در داخل منزل نگهداری می شوند [۲] یا در محیط های محدود مانند قلم ها . بسیاری از جنبه های پرورش حیوانات برای گوشت صنعتی شده است ، حتی بسیاری از کارهای مربوط به مزارع خانوادگی کوچکتر است ، به عنوان مثال غذاهای لذیذ مانند فوی گراس . [۳] [۴] تولید دام یک صنعت کاملاً عمودی است که در آن اکثر مراحل زنجیره تامین یکپارچه و متعلق به یک شرکت است. جزوه صنایع فرآورده های گوشتی
دانلود خلاصه درس صنایع فرآورده های گوشتی
ملاحظات کارایی
صنعت دام نه تنها با استفاده از زمین بیشتر از هر فعالیت انسانی دیگر؛ همچنین یکی از بزرگترین عوامل موثر در آلودگی آب و منبع عظیمی از انتشار گازهای گلخانه ای است . از این نظر ، یک عامل مربوطه بازده تبدیل خوراک گونه های تولید شده است . علاوه بر این با در نظر گرفتن سایر فاکتورها مانند استفاده از انرژی ، سموم دفع آفات ، زمین و منابع غیر قابل تجدید ، گوشت گاو ، گوسفند ، بز و گاو نر به عنوان منابع گوشت قرمز بدترین بازده را نشان می دهد مرغ و تخم مرغ بهترین نتیجه را دارند.[۵] جزوه صنایع فرآورده های گوشتی

دانلود خلاصه درس صنایع فرآورده های گوشتی

ده برتر صنعت بین المللی گوشت
شرکتها
در میان بزرگترین تولید کنندگان گوشت در سراسر جهان:

JBS SA
غذاهای تایسون
گروه WH
همچنین نگاه کنید به: Meat Atlas
تولید گوشت گاو در جهان
دانلود خلاصه درس صنایع فرآورده های گوشتی
انتقاد
اطلاعات بیشتر: اخلاق خوردن گوشت ، تأثیرات زیست محیطی تولید گوشت و گیاهخواری جزوه صنایع فرآورده های گوشتی
از جنبه های مهم تأثیرات تولید گوشت صنعتی می توان به موارد زیر اشاره کرد

درمان هورمونی مانند استروئیدها و تأثیر مصرف گوشت موجود در آن بر روی مصرف کنندگان انسان ، (همچنین به بحث و جدال هورمون گوشت گاو مراجعه کنید ) [۹]
بیماری های حیوانات ، به عنوان مثال بیماری دیوانه گاو ( BSE )، آنفولانزای مرغی ، آنفولانزای خوکی ( H1N1 )، آنفلوآنزای مرغی ( H5N1 )، بیماری پا و دهان ، [۱] که برخی از آنها می توانید به مصرف کنندگان انسانی گسترش می یابد
بی رحمی نسبت به حیوانات روشی متداول در صنعت گوشت است
برخی از مدافعان و گروه های حقوق حیوانات معتقدند که تولید گوشت غیراخلاقی است [۱۰] و این صنعت باید لغو شود [۱۱]
چاقی – تا حدی به دلیل مصرف زیاد محصولات گوشتی است
همچنین نگاه کنید به: گوشت_ قرمز Red سلامت انسان و گوشت گاو c نگرانی های بهداشتی
بیماری انسانی مرتبط با زباله های حیوانی ، به عنوان مثال از طریق E. coli
هزینه خدمات دولتی مرتبط با موارد فوق از جمله بازرسی گوشت و مراقبت های بهداشتی
بیماری انسانی مرتبط با کارگران در مراکز پردازش گوشت و مرغ [۱۲]
ردپای زیست محیطی کلی صنعت گوشت از جمله بالا بردن خوراک و دفع مواد زائد حیوانی دانلود خلاصه درس صنایع فرآورده های گوشتی
استفاده زیاد از آب زیرزمینی برای تغذیه حیوانات
جنگل زدایی ، انقراض و دیگر از دست دادن گونه به خصوص در منطقه آمازون و یا مکان های دیگر که در آن گاو در آنچه که قبلا مطرح rainforested زمین
بسیاری از ناظران [ چه کسی؟ ] حاکی از آن است که هزینه معامله با موارد فوق در معیارهای اقتصادی فعلی به شدت دست کم گرفته شده و حسابداری واقعی / کامل موجب افزایش شدید قیمت [۱۳] گوشت صنعتی می شود. [۱۴] [۱۵] [۱۶] [۱۷] جزوه صنایع فرآورده های گوشتی

تأثیرات بر کارگران دامداری دانلود خلاصه درس صنایع فرآورده های گوشتی
کارگران کشتارگاه آمریکایی سه برابر بیشتر از یک کارگر متوسط ​​آمریکایی آسیب جدی می بینند. [۱۸] NPR گزارش می دهد که کارگران کشتارگاه خوک و گاو تقریباً هفت برابر بیشتر از حد متوسط ​​دچار صدمات ناشی از فشار می شوند. [۱۹] گاردین گزارش می دهد که به طور متوسط ​​هفته ای دو قطع عضو مربوط به کارگران کشتارگاه در ایالات متحده وجود دارد . [۲۰] به طور متوسط ​​، یک کارمند شرکت تایسون فودز ، بزرگترین تولید کننده گوشت در آمریکا ، زخمی می شود و 102ه انگشت یا اندام خود را قطع می کند. [۲۱] دفتر روزنامه نگاری تحقیقی گزارش داد که طی یک دوره شش ساله در انگلستان۷۸ کارگر کشتار انگشتان ، قسمت های انگشتان یا اندام خود را از دست دادند ، بیش از ۸۰۰ کارگر دچار جراحت جدی شدند و حداقل ۴۵۰۰ نفر مجبور شدند بیش از سه روز مرخصی پس از تصادفات داشته باشند. [۲۲] در مطالعه ای در سال ۲۰۱۸ در مجله ایتالیایی ایمنی غذا ، به کارگران کشتارگاه دستور داده شده است که از محافظ گوش استفاده کنند تا شنوایی خود را از فریاد مداوم حیوانات در حال محافظت محافظت کند. [۲۳] مطالعه ۲۰۰۴ در ژورنال طب شغلی و زیست محیطی نشان داد که “خطرات اضافی برای مرگ و میر ناشی از همه دلایل ، سرطانها و سرطان ریه” در کارگران شاغل در صنعت فرآوری گوشت نیوزلند مشاهده شد. [۲۴]

بدترین چیز ، بدتر از خطر جسمی ، خسارات عاطفی است. اگر برای مدت زمانی در چاله چوب [جایی که گرازها کشته می شو دانلود خلاصه درس صنایع فرآورده های گوشتی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *